Ο συγχρωτισμός με τους εχθρούς των δημοκρατικών ελευθεριών

Ο Σαμαράς περιστοιχίζεται από Κρανιδιώτηδες, Μπαλτάκους, Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες και τόσους άλλους με μακρά θητεία στο αντιδημοκρατικό στρατόπεδο και έντονα σημερινά παραδείγματα υπενθύμισης του ρυπαρού παρελθόντος τους. 

Τα Σώματα Ασφαλείας τραγουδούν πως με το δέρμα του Αλβανού θα κάνουν ρούχα να φοράνε και μάλιστα στην παρέλαση της εθνικής γιορτής.

Τα ίδια Σώματα σκοτώνουν, αφήνουν ανάπηρους και τσακίζουν στο ξύλο τους άτυχους που θα πέσουν στα χέρια τους, κυρίως αλλοδαπούς και άλλου χρώματος δυστυχείς.

Τα ίδια Σώματα ψηφίζουν σε ποσοστά πολύ ψηλά ναζιστές και τους αντιμετωπίζουν σαν ιδεολογικούς συμμάχους και συνεργάτες.

Η ΝΔ διορίζει τα μπουμπούκια της στο δημόσιο με παράνομες μεθοδεύσεις και προκλητικές παραβιάσεις των νόμων.

Η ΝΔ και ο Μπαλτάκος ακυρώνουν και αποσύρουν τον αντιρατσιστικό νόμο και άλλες διατάξεις που επιβάλλονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Κι όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ τα αντιμετωπίζει σαν φυσιολογικές καταστάσεις, σαν παρωνυχίδες, σαν ασήμαντες λεπτομέρειες.που δεν επηρεάζουν την ομαλή εξέλιξη και την επιβίωση της συγκυβέρνησης της συμφοράς.

Εσείς λοιπόν, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν ενσωματώνεστε στη ΝΔ; Σε τι διαφέρετε; Παλιά λέγαμε πως ένα προοδευτικό κόμμα αγωνίζεται για τις ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εσείς διαγκωνίζεστε μόνο για τις συντεχνίες που εξυπηρετείτε και για την ασυλία σας.

Εσείς λοιπόν, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν εναγκαλίζεστε με την καρδιά σας τη ΝΔ του αντικομουνιστή Μπαλτάκου και του τσεκουροφόρου Βορίδη;

Μην ντρέπεστε. Σε λίγο καιρό με την κατάργηση της διδασκαλίας και της ιστορίας (βλ. ΕΠΑΛ) κανείς δε θα καταλαβαίνει τι σημαίνουν ανθρώπινα δικαιώματα και πολιτικές ελευθερίες.

Advertisements

About Αντώνης Μιχαηλίδης

Ο υποφαινόμενος έχει τη βάση του στις υπώρειες της Πάρνηθας, αγωνιά για την απουσία των θεσμών στην Ελλάδα και για την προϊούσα παρακμή των πάντων στη χώρα μας.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s